ЧЛЕНСТВО

Дамски Бизнес Клуб BMLady
Как можете да станете член на Дамски клуб BMLady ?

За да се възползвате от всички привилегии и услуги, които предлага Дамски бизнес клуб BMLady, е необходимо да станете негов член.

Всяка една дама, която бъде приета в клуба, трябва да влезе с определена програма създадена от БиЕмЛейди.

Не е необходимо да правите големи инвестиции, за да станете част от клуба. Членската такса е символична, плаща се на  3, 6 месеца или годишно.
Изготвя се договор, издава се фактура, както и всички необходими документи, които се изискват, за да се удостовери легалността и коректността на дейността ни. 
Влизайки в Дамски бизнес клуб BMLady помагаме на стартиращи бизнеси, като им дава възможност да се представят пред другите бизнеси в клуба. Но първо трябва задължително да направят регистрация, да покажат своя бизнес план, ако все още бизнеса им не е действащ. Какви са плановете и стратегиите за развитие.
​Следва събеседване и какви са възможностите за да влезете в клуба. За целта БиЕмЛейди предлага Бизнес обучения с различни програми и възможност след изкарани програми да влезете в Дамски бизнес клуб BMLady. 

За всеки клубен член тези срещи представляват няколко леки ангажимента в месеца. Онлайн и офлайн по градове в гр.Варна, София и Бургас. 
Идеята е да разпуснете, да се забавлявате, да се развивате личностно и в същото време да рекламираме бизнеса си в приятна обстановка.


Успешна практика в нетуъркинга е използването на препоръки, маркетинг бизнес към бизнес, маркетинг бизнес към потребител и маркетинг от уста на уста. Това е, когато хората говорят за продуктите или услугите Ви – т.е. хората, които са доволни, рекламират бизнеса Ви на други хора. Така клиентите се увеличават сигурно и прогресивно.
 
Пример за успешно изграден и напълно действащ нетуъркинг е Дамски бизнес клуб BMLady. 
Клубът събира бизнесите на едно на успешните българки и предлага стабилно и ефикасно създаден нетуъркинг, както във Варна, така и в София, и  в Бургас, а в бъдеще – и в други градове на България.

Дамски Бизнес Клуб BMLady 
Предлага Програми с Модул Обучение!

Какво ще получите от програмите в клуб BMLady?
Програма BMLady с модул бизнес обучение

• Ясно определяне на Вашите цели и фокусиране върху това, което е важно за бизнеса Ви;
•Ще следваме ясно определени цели и ще споделим с Вас успешни практики от стотици клиенти на клуб BMLady 
•Работейки с бизнес треньори ще постигнете Вашите поставени цели;
•Докато конкуренцията предлага само нетуъркинг, ние ви предлагаме да ви обучим да станете успешни във Вашия бизнес;
•Ще получите повече яснота за Вашите лидерски умения и мениджърски способности;
•Ние ще Ви предизвикаме да постигнете повече от това, което очаквате
•Ние гарантираме, че ще бъдете удовлетворени от резултатите!

Как да стана член на Дамски клуб BMLady?

Абонамент за Дамски бизнес клуб BMLADY  е годишен плаща се за 3, 6 или 12 месеца.
Имате възможността да добавите допълнителна пакетна услуга, според вашите изисквания и желания. Пакетните услуги могат да се променят във времето.
Изготвя се договор, издава се фактура, както и всички необходими документи, които се изискват, за да са удостовери легалността и коректността на дейността ни.
В зависимост от дейността, от бизнеса и кандидата се предлага подходяща програма.  
За да станете член на Дамски бизнес клуб BMLady, е необходимо да се свържете с нас. Може да ни пишете в контактната форма или да ни позвъните по телефона.
Може да попълните нашият кратък формуляр и ние ще се свържем с вас.

Какво предлага Дамски клуб BMLady?

  • нетуъркинг
  • Реклама в интернет пространството;
  • Популяризиране на бизнеса;
  • Споделяне на опит и знания;
  • Подходяща среда на общуване;
  • Популяризиране на Вас;
  • Разнообразие и време за Вас, разпускане от ежедневието в подходяща среда;
  • Предлагаме обучение от лектори в различни области
  • Помагаме за вашето личностно развитие, чрез различни лекциии,обучения и др.;
  • Препоръки.

За кого е Дамски бизнес клуб BMLady?​

1. Клубен член може да бъде единствено жена – мъже в клуба не се допускат!

2. Клубен член може да е жена, която управлява свой собствен бизнес.

3. Член на клуба може да е и упълномощен представител на фирма, който може да взема решения и да представи фирмата по най-добрия начин.

4. В бизнес клуба се допускат дами, които са в процес на откриване на нов бизнес, само и единствено ако представят своя бизнес план за развитие и осъществяване на дейността си.

5. В бизнес клуба може да влязат и дами, които са учители, доктори, лектори, коучинг, водещи, писатели, актьори, лектори, певци, творци, директори. Задължително се преминава през интервю за кандидатстване в Дамски клуб BMLady.

6. Задължително попълнена форма за регистрация, преглеждане на кандидата за членство, фирмата, дейността и обсъждане с коя програма може да се влезе.

Важно за членове на Клуб BMLady↗

Всеки член на клуба трябва да има една от следните програми VIP, GOLD, SILVER или STAR.

Всяка програма се избира в зависимост от вида и големината на бизнеса, длъжност на кандидата, прави се проверка на бизнеса, от колко време се развива, дали е с добро име-фирмата и кандидата.

Под внимание се взема и какво е мястото в интернет пространството (наличие на уеб сайт, социални медии).

Членството в клуба става след лична среща или телефонен разговор с представляващия  Дамски бизнес клуб BMLady и проверка на условията за допустимост в клуба.
Повече информация ще получите на личен разговор от представител на клуба. 

За кого не е Дамски бизнес клуб BMLady?

Дамски бизнес клуб BMLady дава възможности на много дами за членство, за тези които са работещи, дейни, развиващи, но искаме доказателства, искаме да разберем с какво се занимавате , какво сте постигнали и колко още искате да се развивате, какво търсите в клуба -приятелства, подкрепа, работна среда, бизнес среда…
Само желание не стига, ако все пак искате да пробввате и мислите че може с нещо да допренесете в клуба, заповядайте попълнете формата ни за регистрация, ние ще се свържем с вас. 
В Клуба в момента не се приемат рекламни агенции и хора свързани с маркетин дейността, ИТ.

Дамски бизнес клуб BMLady дава възможности на много дами за членство, за тези които са работещи, дейни, развиващи, но искаме доказателства, искаме да разберем с какво се занимавате , какво сте постигнали и колко още искате да се развивате, какво търсите в клуба -приятелства, подкрепа, работна среда, бизнес среда…
Само желание не стига, ако все пак искате да пробввате и мислите че може с нещо да допренесете в клуба, заповядайте попълнете формата ни за регистрация, ние ще се свържем с вас. 
В Клуба в момента не се приемат рекламни агенции и хора свързани с маркетин дейността, ИТ.

КАК МОЖЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ В КЛУБ BMLADY?
1.Попълвате заявка за участие в Клуб BMLady
2.Разглеждаме вашата заявка
3.Подписваме договор
4.Заплаща се членство
5.Влизате в Клуб BMLady

Местата са ограничени, затова е необходимо да проверим дали кандидатът може да стане член в Дамски бизнес клуб  BMLady, защото ще е основен в препоръките и рекламата.

За нас, като клуб, е важно да предоставяме точна информация, а членовете ни да са сред най-добрите, с качествени услуги и продукти, които предлагат.ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В КЛУБА СЕГА!