Дамски Бизнес Клуб BMLady

26.07.2023

Дамски Бизнес Клуб BMLady

Клуб BMLady

 • Клуб BMLady
   
   Думата „клуб“  по същество значи организация от хора, обединени от общ интерес или цел.   
  В Дамски Бизнес Клуб BMLady  ще откриете съмишленици, партньори, подкрепяща и приятелска среда. Нежната половинка на човечеството – дамите, могат да членуват в Клуба.

  Ако сте жена собственик на бизнес или сте упълномощен представител на  фирма и взимате решения и можете да я представяте по  най- добрият начин, то Клуб BMLady е точното място за Вас. Дами които са в процес на откриване на собствен бизнес/проект, също са добре дошли.

  Дамски Бизнес Клуб BMLady предоставя широк спектър от възможности за вашият бизнес.
  Ще рекламирате бизнеса си - РЕКЛАМА
  ще можете да помагате на други хора да развиват своите бизнеси - ОБУЧЕНИЯ
  като едновременно ще имате възможност в приятелска среда да се разведрите от натрупаните проблеми- НЕТУЪРКИНГ

  В Клуба ще откриете решения на своите бизнес казуси и не само това. Очаква ви подкрепяща среда -  колкото повече помагаме на другите да се развиват, толкова повече се развиваме ние и нашият бизнес.
  Наред с всичко останало, имате изключителна възможност да се срещате лично с успешни и амбициозни дами, които споделят своят бизнес опит, през какви трудности са преминали и как са постигнали успех.

  Чрез Дамски Бизнес Клуб BMLady ще разширите кръга на своите клиенти, ще бъдете по – уверени в начинанията и ще достигате нови хоризонти.
  Клуб BMLady е създаден през 2020г., точно преди световната пандемия от COVID - 19. Въпреки обстановката в целият свят, Клубът успешно развива своята дейност и привлича дами на интернационално ниво, като двигателят е женската енергия на дамите.


  Членовете на Клуба са с разнообразни и различни бизнеси.  Амбициозни, успешни дами, отворени да помагат на други дами  и заедно да се развиват.

  Mайя Атанасова е създател на Клуб BMLady. Тя е истинско доказателство, че мечтите се сбъдват. „Копнеех да създам Клуб BMLady. Представях си как обединявам на едно място успешни жени с цел развитие и подкрепа. Мечтаех да създам среда за развитие, където бизнесите управлявани от жени ще могат да се рекламират, помагат, партнират, обучават. Мечтата ми се сбъдна! Исках да вдъхновявам жените и да ги подкрепям в бизнес начинанията им. Радвам се, че имам тази възможност. Не спирам да развивам себе си и Клуба!“

  Към момента в Дамски БизнесКлуб BMLady членуват дами, представители на над 80 бизнеса. Клубът е обособен в няколко подразделения:
  • Дамски Бизнес Клуб BMLady -  с VIP Програма с Модул Обучения
  • Дамски Бизнес Клуб BMLady - с GOLD, SILVER, STAR Програма 
  • Лейди на BMLady /лейдита / - абонаментен план за всички дами
  • Партньори на BMLady 

  Заобикалящата среда е важна и определяща за постигане на успех. 
  Маркетинг, реклама, подходяща среда за общуване, популяризиране на бизнесът Ви и още много предимства Ви очакват в Дамски Бизнес Клуб BMLady.
  ​Най - благоприятното и подходящо място за развитие!