Конференции, обучения и награди

Обучения BMLady
 
               В съвременният свят жаждата за знания е огромна. Всеки човек се стреми да се развива, усъвършенства и да трупа нови знания в различни области.
               Представете си, че има място, в което са обединени лектори и обучители, материали за бизнес и личностно развитие, споделени практики. Възможности за консултация, семинари, маркетинг, библиотека с книги. Всички тези ресурси онлайн и офлайн.
 
Звучи интригуващо, нали? Бихте ли се възползвали от тези възможности?
               Очаквате скоро повече подробности за предстоящите обучения в Бизнес Клуб BMLady – среда за развитие!
 

Награди BMLady

               В продължение на повече от две години  Клуб BMLady се развива успешно и продължава да разгръща своят потенциал. Със средата и възможностите, които предлага, Клуба е подходяща среда за развитие на вашият бизнес. В Клуба се създадоха множество успешни партньорства между различните бизнеси, нови съвместни проекти между членовете на Клуба продължават да се развиват и към момента.
               През 2021г.  Клуб BMLady бе отличен с награда за Дамски Клуб на годината. Заслужената награда бе връчена на бляскава церемония край морето на Майя Атанасова – създадетел на Клуба и собственик на рекламна медия Explosion.bg.

               Част от членовете на Клуба също бяха отличени с награди в своите области:

​Радостта от заслужените награди е огромна и споделена. Клубът продължава да се развива и сме сигурни, че ни очакват още много успехи, заедно!

Бизнес обучения

Дамски бизнес клуб BMLady организира големи събития, които са успешни и резултатни за всички членове и гости на клуба.
Клубът продължава да се развива и в сферата на бизнес обученията като се стреми да дава най – доброто за членовете на Клуба и гостите си.

Лектор на бизнес обученията е Георги Чиколояв – бизнес треньор от ActionCoach от гр.Варна.

​Георги Чиколов е сертифициран бизнес треньор към ActionCoach Bulgaria с над 10 годишен опит в развитието на бизнеси! Притежава богат опит в изграждането и управлението на екипи, в създаването на бизнес стратегии и изготвянето на бизнес планове, развитие на франчайз структури предимно в чужбина.