Маркетинг

БиЕмЛейди ЕООД е рекламна агенция, която предлага 

 
Маркетингът с БиЕмЛейди е насочен към реалните хора и към това как тези реални хора ще искат да говорят за Вас и Вашия бизнес, чрез създаден нетуъркинг.

Фирмата изгражда успешна маркетингова стратегия за Вашата дейност, благодарение на която с минимални средства да увеличите клиентите и печалбата си, докато разпускате заедно с някои от интересните дейности на организирани събития чрез създадени Бизнес клубове.

Специално за Бизнес Дами : С членството си в Дамски бизнес клуб BMLady и заедно написваме историята на успешните бизнесдами, на силните жени в България!
 
Ако искате да се възползвате от всички привилегии на реклама може да станете член на  Дамски бизнес клуб BMLady, попълвате първо анкетната карта на сайта и ние ще се свържем с Вас.

Клиентите на БиЕмЛейди имат удоволствието и възможността да рекламират в Рекламна медия EXPLOSION.BG  единственият по рода си уеб сайт, в който бизнесите могат да покажат как си партнират, как се развиват, какви нововъведения предлагат, кои нови тенденции в тяхната сфера прилагат, а също и колко е важна личността зад успеха на всеки бизнес. 


EXPLOSION.BG е онлайн рекламна медия с бизнес насоченост. Медия, защото сайтът е създаден да информира за всичко, свързано с бизнесите. Рекламна, защото това е мястото, на което бизнесите могат да се рекламират по-най-добрия, интересен и ефективен начин.
 
И това не е всичко!

Клиентите на БиЕмЛейди имат възможността да рекламират и в онлайн Списание EXPLOSION.

Представяме на Вашето внимание списък с услугите, които биха били полезни за Вашия бизнес. Предлагаме цялостно маркетингово обслужване или отделни услуги.

За повече информация, свържете с нас!