Отзиви за BMLADY

Отзиви за Дамски бизнес клуб BMLady

„През изминалата година и въобще през целия период на изолация, интровертът в мен ликуваше и в началото почивката някак ми се отрази добре. С несигурността навън, многото ужасяваща информация, аз постепенно започнах да разбирам, че ако се поддам на всичко това, просто ще се срина психически. Живото общуване започна да ми липсва.

Благодарна съм, че започнах да търся възможности и среда, в която да се чувствам комфортно и да имам възможност за развитие и изява. Защото като личен коуч, аз силно вярвам, че средата е определяща за развитието на всеки човек.

И както всяко едно мое намерение ме води в желаната посока, така се случи и сега. Първо си избрах ментор, за да развивам бизнес, а това доведе и до търсене на среда от съмишленици. Приятелка ми спомена за клуб BMLady – Майя Атанасова и ме запали с думите: „Много е хубаво там, все приятни и успешни жени“, а аз вярвам, че съвременната жена е личност, успешна и като жена, майка, и като бизнес жена.

Последва разговор с основателката на клуба – Майя Атанасова, а на мен ми трябваха само два часа, за да реша, че искам да стана част от клуба и че това е моето място. Днес, вече повече от 9 месеца и с всяка следваща среща на Клуба, аз се зареждам с много емоция от общуването, от смеха, от сериозните теми, които дискутираме и от взаимните партньорства и доверие!

За мен тези срещи носят много полезна информация за дейностите на другите дами, за ползите, които дават на другите хора, за многото благотворителни кампании и най-вече за взаимната подкрепа и партньорства! Мога да споделям още за ползите, но ще спра до тук.

Ако някоя бизнесдама има въпроси за членството в Дамски бизнес клуб BMLady и ползите от него, може да ми пише на имейл marusya.b.marinova@gmail.com. Ще се радвам да поговоря с нея за това.“

Mаруся Маринова
Създател на Менторска програма за лична трансформация
Личен коуч и Биофийдбек терапевт

Уеб сайт: https://mindcoach-bg.com/
ФБ: Marusya Marinova – Life Coach
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/marusya-marinova-759b06127/

„Чрез Дамски бизнес клуб BMLady се запознах с амбициозни дами, с които имаме сходни ценности и разбирания за живота и бизнеса. Също така намерих своето място за реклама.

Членството в клуба ми помогна да генерирам нови идеи за развитие на бизнеса ми. След всяка среща се чувствам вдъхновена, мотивирана и подкрепена в своите начинания.

Преди да бъда член на куба ми липсваше дамска общност с бизнес мислене, с която да обменяме опит, знания и стратегии за развитието на бизнесите ни.

Ако някоя бизнесдама се колебае за членство в „Дамски бизнес клуб BMLady“ и ползите от него, може да ми пише на имейл help.me.dress.rd@gmail.com или да се свърже с мен на телефонен номер: 0897842140. Ще се радвам да поговоря с нея за това.“

Румяна Димитрова – имидж консултант в Help Me Dress

ФБ: Help Me Dress Rumyana Dimitrova

След като сбъднахме нашата мечта – да си отворим студио за лазерна епилация, се сблъскахме с доста предизвикателства! Това още повече ни амбицира! Не спирахме да търсим варианти за развитие и популяризиране! Това беше и идеята, влизайки в клуб БМ Лейди!

Когато разговарях с Майя Атанасова, за пръв път, усетих нейната увереност, топлота и позитивна енергия! Вече знаех, че искам да сме част от клуба! На първата ни среща (беше онлайн) се чудих как да ни представя на ниво и да не се изложа! След като приключихме бях безкрайно възхитена от дамите, които бяха напълно естествени и непринудени! Обстановката (макар и онлайн) беше толкова спокойна и приятна и ни кара да се отпуснем и да осъзнаем, че няма нужда да сме най-добрите оратори, за да ни приемат!

Всяка следваща среща беше все по-интересна и вълнуваща! Сега толкова се пристрастихме към нашите срещи с членовете на клуба, че ги очакваме с огромно нетърпение и винаги правим всичко възможно, за да не изтървем поредната вдъхновяваща, забавна и изключително ползотворна среща!

Много бързо се сдобихме с нови партньори в бизнеса и приятели в живота! Вече работим с доста дами от клуба, но като се замисля, не това е най-хубавото! Майя и дамите от клуба ни разнообразиха с нови запознанства, нови приятелства, положителни емоции, прекрасни моменти и професионални успехи!

Смеем да твърдим с ръка на сърцето, че най-успешната ни стъпка до момента е членството ни в клуба! Не само се популяризирахме, не само си намерихме нови партньори и клиенти! Ние се обогатихме както професионално, така и личностно!

Влязохме в клуба с идеята маркетинг, а получихме толкова важни ценности както личностно, така и професионално!

Толкова красиви, успешни, непринудени и услужливи дами на едно място можеш да намериш само в Дамски бизнес клуб BMLady! Благодаря ти, Майя! Ти си доказателство, че когато човек влага душа, сърце и акъл в това, което прави, се създава Вълшебство!

Ако искаш да бъдеш успешна, то трябва да си сред успешни дами!
Ако някой иска да научи повече за това как Клуб BMLady ми помогна, съм насреща!

Даниела Милева и Дани Василева
Собственици в Студио за лазерна епилация Impulse


Уеб сайт: https://www.studio-impulse.com
ФБ: Студио за лазерна епилация Impulse

„BMLady ми даде много! От 21 години живея и работя в Германия. Ежедневието ми беше насочено изцяло в немското пространство като работа и семейство. Имам много добри приятели българи в Германия и родители в България. До толкова ми беше ограничена връзката с родината ми, докато не се запознах онлайн с Майя Атанасова и клуб BMLady. В личен и професионален план аз се запознах с изключително мъдри жени, които ценят себе си, бизнеса и партньорските си взаимоотношения както и семейството. Радвам се да съм част от тази общност на силни, но нежни жени.

BMLADY ми даде старт на моите визия и бизнес в България. Възможност за партньорства и развитие на родна земя. Доверие, възхищение на таланта и амбициите на всички дами в клуба. До този момент не търсих, а и нямах доверие в бизнес-предприемаческата сфера в България. Не виждах потенциала. Но в живота няма нищо случайно. Има корени, те се изкореняват трудно или никак.

След като станах член на Дамски бизнес клуб BMLady вече се радвам на всяка, за момента, онлайн среща, която мога да посетя, за да обменя опит, знания и в същото време да се разтоваря в една среда между приятели, сякаш се познаваме от години. Казва се, че душите ни в минали животи се уговарят да се видят и в този. Аз вярвам в това!

Ако някоя бизнесдама се колебае за членство в „Дамски бизнес клуб BMLady“ и ползите от него, може да ми пише на имейл: info@antoaneta-slavova.com. Ще се радвам да поговоря с нея за това.“

Антоанета Славова, психолог, психоаналитичен арттерапевт. Собственик на арттерапевтичен център за емоционално здраве, гр. Хановер, Германия. Автор нa креативната техника bildASet (Билдасет). 

Уеб сайт: https://www.bilderset-methode.com/
ФБ:Kunsttherapie für emotionale Gesundheit

„В Дамски бизнес клуб BMLady намерих прекрасно място както за реклама и маркетинг, така и източник на нови идеи и съмишленици.

Членството ми в клуба не само ме срещна с интересни хора, но и ме мотивира да развивам бизнесите си. Благодарение на месечните срещи, постоянната комуникация с Майя и с чудесните дами от клуба, имам нови идеи, над които работя с желание и отдаденост.

Дамски бизнес клуб BMLady ми даде много възможности за изява, за реклама и маркетинг и затова сега вярвам много повече, че има смисъл всичко, което правя – в бизнеса и в новите начинания.

На всяка бизнесдама, която има интерес към клуба, бих ѝ казала, че може само да ѝ е от полза да членува в него – ще има само позитиви!“

Искра Николаева, собственик и управител на Архитектурно Студио „ЛАГИС“ ЕООД и Авторски бижута LagisArt

​Уеб сайт:https://lagis-bg.com/
ФБ: Авторски бижута Lagis Art
ФБ: Архитектурно студио Лагис

„Преди да стана член на клуба съм получавала доста покани за участие в нетуъркинг пространства, но все не успявах да почувствам обстановката дружелюбна и подкрепяща. И си чаках моето място.

С Майя се познаваме от преди и много се зарадвах на идеята за клуба. Допада ми нейният начин на работа и умението ѝ да привлича точните хора – нито повече, нито по-малко.

Влизайки в клуба, аз открих нови приятели, нови контакти, място за споделяне на идеи, обогатяване и откриване на нови хоризонти. Очаквам с нетърпение всяка наша среща, там се зареждам, забавлявам и отпочивам!

Препоръчвам и каня мои приятелки за членове, защото съм убедена в добавената стойност, която получавам.

Ако някоя бизнесдама има въпроси за членството в Дамски бизнес клуб BMLady и ползите от него, може да ми пише на имейл thetabg@mail.bg. Ще се радвам да поговоря с нея за това.“

Зорница Гюрова, специалист работа с подсъзнанието, преподавател по Метафизична Анатомия и ТетаХийлинг

Уеб сайт: https://www.thetabg.com/
ФБ: Тета Център – Зорница Гюрова
Метафизична Анатомия България

Дамски бизнес клуб BMLady допринася за развитието на моите обучителни и менторски програми “Вътрешна хармония за работещи майки”, като ми предоставя възможност за представянето им ежеседмично пред членове и гости на клуба. Помага ми при разпространението на събития, които организирам, чрез реклама.

Като VIP член на Дамски бизнес клуб BMLady аз се срещам вече и с дами от цял свят, с които обменяме идеи, опит, знания, препоръки и развиваме съвместни проекти.

Преди да стана член на Дамски бизнес клуб BMLady аз имах желание и нужда да бъда част от дамска общност, с която да споделяме сходни ценности и приоритети. След моето членство в клуба, аз се чувствам мотивирана от средата, намирам с лекота подходящи хора, с които си партнираме и заедно постигаме целите си.

Ако някоя бизнесдама се колебае за членство в Дамски бизнес клуб BMLady и ползите от него, може да ми пише на имейл g.mancheva@abv.bg. Ще се радвам да поговоря с нея за това.“

Д-р Галя Манчева – създател на обучителни и менторски програми „Вътрешна хармония за работещи майки”

Уеб сайт: https://consult.mancheva.info/
ФБ: Вътрешна хармония за работещи майки с д-р Галя Манчева

„Казвам се Десислава Василева и съм собственик на RelaxInVarna Apartments – ваканционни апартаменти в сърцето нa морската ни столица. Членството ми в Дамски бизнес клуб BMLady ми даде възможност да се запозная с много успяващи и енергични дами.

Срещите са приятелски и непринудени, създават се възможности за лични контакти и партньорства. Атмосферата в клуба е позитивна и предразполага за обмяна на опит, развиване на бизнес идеи, споделяне на емоции.

Успехът е начин на мислене в Дамски бизнес клуб BMLady.
​Щастлива съм, че открих това място за себе си и моите бизнес идеи!

Ако някоя бизнесдама се колебае за членство в Дамски бизнес клуб BMLady и ползите от него, може да ми пише на имейл dessy_sab@abv.bg. Ще се радвам да поговоря с нея за това.“

Десислава Василева – собственик на RelaxInVarna Apartments

Уеб сайт: https://relaxinvarna.com/bg/
ФБ: Relaxinvarna -Апартаменти за нощувки във Варна

“Казвам се Деси Тотева и съм собственик на счетоводна кантора „Варна акаунт“.

В Дамски бизнес клуб BMLady се запознах с позитивни и търсещи дами, с които споделяме идеи и опит. Благодарение на клуба и рекламата, която предлага  намерих нови клиенти, а също и партньори за дейността си. Ентусиазмът и отдадеността, с които работи Майя привличат в клуба бизнес дами от цяла България и го правят мое любимо място за срещи.

Преди да стана член на Дамски бизнес клуб BMLady мислех, че нетуъркинга е досаден и стресиращ, но след това разбрах, че на правилното място той може да бъде и забавен и зареждащ.

Ако някоя бизнесдама има въпроси за членството в Дамски бизнес клуб BMLady и ползите от него, може да ми пише на имейл office@varnaaccount.com . Ще се радвам да поговоря с нея за това.”

Деси Тотева – собственик на счетоводна кантора „Варна Акаунт“

​Уеб сайт: http://varnaaccount.com/
ФБ: Счетоводство за строителни фирми Варна Акаунт

​​”Казвам се Маргарита Гигьова и съм собственик, управител, главен моделиер и дизайнер в МГ ателие ЕООД – гр. София

Членството ми в клуба през изминалата година е едно чудесно решение за развитието ми като личност и бизнес; клубът предоставя много възможности за изява, подходящи както за по-активните членове, така и за по-скромните .

Ако някоя бизнесдама има въпроси за членството в Дамски бизнес клуб BMLady и ползите от него, може да ми пише на имейл mg.atelier2016@gmail.com . Ще се радвам да поговоря с нея за това.”


 Маргарита Гигьова – собственик, управител, главен моделиер и дизайнер в
​МГ ателие ЕООД – гр. София

ФБ: MG atelier
Instagram: https://www.instagram.com/mgattelierr/