Участвате в лични бизнес срещи

Формуляр за регистрация 

Присъединявайки се към Дамски бизнес клуб BMLady получавате привилегията да се запознаете и да поддържате контакти със собственици на други бизнеси, които с течение на времето могат да се превърнат във Ваши бизнес партньори.
 
Личните бизнес срещи се провеждат в рамките на клуба и дават възможност на бизнесите да се срещнат лице в лице и да се презентират.
По този начин бизнесдамите рекламират дейностите си не пред обикновени клиенти, а пред потенциални бизнес партньори и съмишленици.
 

Формуляр за регистрация 

Всеки месец са предвидени различни срещи на членовете на клуба:

1. Ladies Night – вечер на шампанското
Срещата е презентационна, представяне на клубът и услугите в него в приятна и разпускаща обстановка, приятни емоции в приятелски кръг.

2. Бизнес закуски както в офиса на БиЕмЛейди така и в заведения, партньори
Срещата е преди работно време в уютно, свежо и приятно кафене (сладкарница/чайна). В приятна приятелска обстановка е точното място за специално представяне на клубните членове, презентация на клуба, дискутиране на различни теми и осъществяване на т.нар. „маркетинг от уста на уста“ или „маркетинг бизнес към бизнес“ – или т.нар. известен последно време нетуъркинг.

3. Членовете на Клуба имат възможността да представят официално своите продукти или услуги
Всеки клубен член има възможността да запознае останалите бизнеси със своя бизнес по начин, по който той желае, и с подкрепата на клуба да създаване нови клиенти и партньорства.